GLAMPING OP LANDGOED VAN KASTEEL

Luxe safaritenten van alle gemak voorzien en met privé sanitair

In het midden van de kasteeltuin ligt een groot zwembad van 150 cm diep met natuurlijk een hek eromheen voor de veiligheid van uw kinderen. Rondom het zwembad zijn acht kampeerplaatsen met luxe safari-tenten, richting de voormalige moestuin nog eens vijf. In de moestuin staan zeven safari-tenten klaar voor een heerlijke glamping vakantie.

Naast de standaard inrichting en afmetingen van de safaritent, zijn de lodges extra luxe met een lounge bank, kleding kast met deurtjes, een gas-BBQ en een stoer houten frame.

L safaritent / lodge

Glamping voor 4 tot 5 personen

Deze ruime vier of vijfpersoons tent (5m x 7m) op een vlonderterras staat op een nog ruimere kampeerplaats. In de tent bevindt zich alles wat u nodig hebt om luxe te kamperen; twee slaapvertrekken met echte bedden (Een tweepersoons en een stapelbed) incl. beddengoed en handdoeken; stoere stevige eetset; keukenblok met vierpitsgastoestel, koffiezetapparaat, koelkast etc.

Ook zijn er handdoeken om te douchen en theedoeken in de keuken. Kortom alles is aanwezig voor een onbezorgde "glamour" kampeervakantie.

XL safaritent / lodge

Grootste glamping model

Supergroot; superrelaxed! Deze ruime tent met twee slaapvertrekken is 6m x 9m. Het heeft een tweepersoonsbed en twee stapelbedden voor de kinderen incl. beddengoed en handdoeken; stoere stevige eetset; keukenblok met vierpitsgastoestel, koffiezetapparaat, koelkast etc.

Ook zijn er handdoeken om te douchen en theedoeken in de keuken.

M safaritent en lodge

Glamping voor kleine gezinnen

Knus! Ideaal voor kleine gezinnen. Deze safaritent heeft alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Safaritent M; De binnentent is 4,20 m x 4,5m met buiten een terras van 4m x 2m. Een tweepersoonsbed en een stapelbed voor de kinderen incl. beddengoed en handdoeken; stoere stevige eetset; keukenblok met vierpitsgastoestel, koffiezetapparaat, koelkast etc.

Ook zijn er handdoeken om te douchen en theedoeken in de keuken.

GLAMPING SAFARITENTEN MET ALLE DENKBARE LUXE

Op landgoed van kasteel Bellegarde Les Fleurs met zwembad en speeltuin, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen

review bellegarde les fleurs op zoover
Zoovergastreview
"Het antwoord op de vraag wat ze nou het leukste vonden was: het samen eten onder de pergola! En dat kunnen wij beamen, ook voor ouders zijn dit zeer aangename avonden, met lekker eten en goed gezelschap"

RELAXEN IN DE ORANGERIE

In de Orangerie kunt genieten van een lekker kopje koffie; Nespresso "what else". Verder hebben we heerlijke "croque-monsieurs", verse salades en pommes-frites met snacks. In de ochtend haalt u hier uw baguettes en croissants. Lees meer over onze dagmenu's >

Een paar keer per week organiseren wij een buffet of barbecue onder de pergola achter het kasteel. Er is gratis WIFI en u kunt alle sportieve evenementen, zoals de Tour de France, Olympische spelen, formule1 etc, volgen op het grote televisiescherm.

TOP
Kan je vakantie niet doorgaan vanwege een negatief reisadvies van de overheid dan geven wij je de garantie dat je, jouw volledige reissom terug krijgt!
Geld terug garantie
Kan je vakantie niet doorgaan vanwege een negatief reisadvies van de overheid dan geven wij je de garantie dat je, jouw volledige reissom terug krijgt!
Geld terug garantie