VAKANTIEHUIS OP LANDGOED VAN KASTEEL

Veel privacy en alle luxe van een modern vakantiehuis

Door de combinatie van een gîte op onze kleinschalige camping, hebben uw kinderen de kans om met andere kinderen te spelen en u heeft de privacy, rust en luxe van een vakantiehuis. Beide gîtes Alain en Henri bevinden zich naast elkaar in een bijgebouw. U deelt een zeer ruime binnenplaats met voldoende meubilair om heerlijk te kunnen zonnebaden en dineren.

GITE ALAIN

Vakantiehuis voor 4 personen

Gîte Alain (86 m²) is ingericht voor 4 personen en heeft in 2015 een grondige renovatie gehad.

De gezellige vier persoonsgîte heeft een woonkamer met open keuken, 2 twee-persoonsslaapkamers, een nieuwe keuken met vaatwasser en een geheel nieuwe badkamer. Alle slaapkamers zijn vanzelfsprekend voorzien van beddengoed en handdoeken. Ook in de keuken is voldoende linnengoed aanwezig.

GITE HENRI

Vakantiehuis voor 6 personen

Gîte Henri (80 m²) is ingericht voor 6 personen en is in 2014 grondig gerenoveerd.

Deze gezellige zes persoonsgîte heeft een woonkamer/keuken, 3 tweepersoons slaapkamers en een badkamer met douche. In 2014 is er een nieuwe keuken geplaatst met vaatwasser en een geheel nieuwe badkamer. Alle slaapkamers zijn vanzelfsprekend voorzien van beddengoed en handdoeken. Ook in de keuken is voldoende linnengoed aanwezig.

GEZELLIGE GÎTE VOOR 4 OF 6 PERSONEN

Op landgoed van kasteel Bellegarde Les Fleurs met zwembad en speeltuin, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen

review bellegarde les fleurs op zoover
Zoovergastreview
"Onze kinderen hadden meteen vriendjes op de camping en vermaakten zich de hele dag: hutten bouwen, de trampoline, het springkussen, het zwembad, hout sprokkelen voor de 'gezamenlijke' open haard en niet te vergeten (camping)hond Deau uitlaten."

RELAXEN IN DE ORANGERIE

In de Orangerie kunt genieten van een lekker kopje koffie; Nespresso "what else". Verder hebben we heerlijke "croque-monsieurs", verse salades en pommes-frites met snacks. In de ochtend haalt u hier uw baguettes en croissants. Lees meer over onze dagmenu's >

Een paar keer per week organiseren wij een buffet of barbecue onder de pergola achter het kasteel. Er is gratis WIFI en u kunt alle sportieve evenementen, zoals de Tour de France, Olympische spelen, formule1 etc, volgen op het grote televisiescherm.

TOP
Kan je vakantie niet doorgaan vanwege een negatief reisadvies van de overheid dan geven wij je de garantie dat je, jouw volledige reissom terug krijgt!
Geld terug garantie
Kan je vakantie niet doorgaan vanwege een negatief reisadvies van de overheid dan geven wij je de garantie dat je, jouw volledige reissom terug krijgt!
Geld terug garantie