Bellegarde Les Fleurs | Gite / chambres op kasteelcamping

Kamers in bijgebouwen kasteel

Handig voor reizigers om even bij te komen

Ideaal voor reizigers onderweg naar het Zuiden. Een nacht reserveren in één van onze familiekamers. Uw kinderen kunnen bij aankomst zo het zwembad in terwijl u lekker een kopje koffie drinkt op het terras van de Orangerie; even bijkomen van de reis. 's Ochtends bieden wij u een lekker ontbijt aan in de Orangerie.

kamer - chambre huren op kasteelcamping in Frankrijk

Chambre vier personen

Uw familiekamer bevindt zich in het bijgebouw van het kasteel (zie plattegrond). Dit is het voormalig sanatorium gedeelte op ons landgoed. De kamers zijn simpel, schoon en doeltreffend. U maakt gebruik van het sanitair van de camping.
Plattegrond

Pierre, Marie-claire & FRANÇOISE

Een Tweepersoonskamer (Pierre) met gedeeld sanitair op de camping. De familiekamers (MARIE-CLAIRE & FRANÇOISE) zijn geschikt voor 4 personen met twee eenpersoonsbedden en een stapelbed voor de kinderen (90 x 200). U maakt gebruik van het campingsanitair. De kamers bevinden zich in een bijgebouw van het kasteel.

Prijzen
chambres - kamers huren op kasteelcamping in Frankrijk

Relaxen in de Orangerie

In de Orangerie kunt genieten van een lekker kopje koffie; Nespresso "what else". Verder hebben we heerlijke "croque-monsieurs", verse salades en pommes-frites met snacks. In de ochtend haalt u hier uw baguettes en croissants.

Een paar keer per week organiseren wij een buffet of barbecue onder de pergola achter het kasteel. Er is gratis WIFI en u kunt alle sportieve evenementen, zoals de Tour de France, Olympische spelen, formule1 etc, volgen op het grote televisiescherm.
Dagmenu's Orangerie

De eigenaren zijn erg vriendelijk en relaxed. Ze houden van hun domein en zijn echt gastvrij. Ze verzorgen meerdere keren per week gezellige en lekkere diners waarbij volwassenen en kinderen aan houten tafels onder een pergola aanschuiven. Super!

(Zoover)

Praktische chambres voor 2 of meerdere personen

Op prachtige kasteelcamping, zwembad en speeltuin naast de deur, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen Reserveren